Deniz Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu

Deniz Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu

Deniz Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu
Deniz Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu
Deniz Kuvvetleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığındaki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturmada 6'sı muvazzaf 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında başlatılan FETÖ soruşturmasında 12'si mahrem imam 10'u asker olmak üzere 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı. Gözaltı işlemleri Ankara merkezli 13 ilde yürütülüyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki FETÖ şüphelisi askerlere yönelik daha önce yapılan operasyonda, gözaltına alınıp bazı askerler etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak istedi. Bu kapsamda şüphelilerin örgüte yönelik bilgiler vermesi üzerine yeni bir operasyon için düğmeye basıldı.

22 ŞÜPHELİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

FETÖ ile irtibatları tespit edilen 1 yarbay, 2 binbaşı, 3 yüzbaşı, 4 astsubay olmak üzere 10 asker şüpheli ile 12 mahrem imam olmak üzere toplam 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınan şüpheli askerlerden 6'sı aktif görevdeyken, diğer şüpheli askerler hakkında soruşturma nedeniyle daha önce idari işlem uygulandı.

Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğünce Ankara ve 12 ilde devam ediyor.
.

Yorum Yap

AK SEO |

Daha yeni Daha eski