İmamoğlu Ali Koç Kavgası

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Koç'a cevap! Tehdit gibi paylaşım!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözlerine cevap veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından tehdit gibi mesaj paylaştı.
Yüksek Divan Kurulunda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklenmişti. İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Ali Koç'a tehdit gibi uyarı geldi.
Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Koç'a cevap! Tehdit gibi paylaşım
Ekrem İmamoğlu - Ali Koç
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali koç'un sözlerine sosyal medya üzerinden cevap verdi.

TEHDİT GİBİ UYARI

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İmamoğlu, ''Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. “İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir” komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…'' diye cevap verdi.
ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

"Ekrem İmamoğlu utanmadan o kitabı getirdi"

"Trabzon'dan gelen bazı insanların enteresan özellikleri var, Milli Takım bizim stadımıza gelir, hocası bordo-mavi kravatla gelir. Şehrin belediye başkanı, Divan Kurulu Başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravatla. Utanmadan o kitabı getirme cesaretinde bulunur. O kitabın içinde yazanları bilmiyordum, Uğur Bey de eminim bilmiyordur."
"Fenerbahçe'yi dışarıdan bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Devleti gözüne kestirmiş bir terör örgütüyle nasıl mücadele ettiğimizi dünya biliyor. Umarım, Fenerbahçe taraftarının Sayın Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez. Uğur Bey forma verdi, ben olsam vermezdim. Ancak niyeti kötü değildi. Ziyaretçisinin niyeti kötüydü.",
Haber7

--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET

1 Yorumlar

AK SEO |

Yorum Gönder

AK SEO |

Daha yeni Daha eski