Jet Fadıl'a Darbe

Jet Fadıl'a bir şok daha!

Jet Fadıl'a Darbe
Jet Fadıl'a Darbe
Son dakika haberine göre; İstanbul Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı öne sürülen Fadıl Akgündüz'ün yargılandığı davada dayısı Sait Obut da şikayetçi olarak yer aldı. Duruşmada konuşan Obut, "Fatih'te bir dairemi verdim. Bizi mağdur etti. Şikayetçiyim" dedi.
Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre, İstanbul 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanıklar Mehmet Fadıl Akgündüz ile Mehmet Salih Obut katılırken Fadıl Akgündüz'ün dayısı Sait Obut'un da aralarında bulunduğu 28 şikayetçi hazır bulundu. 

GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Duruşma salonunda çevik kuvvet polisi ile güvenlik önlemi alındı. Akgündüz ve Obut mağdurlarla bir araya gelmemeleri için duruşma salonundan arka koridora açılan kapıdan getirildi ve duruşma bitiminden bu kapıdan çıkartıldı.
YEĞENİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU
Duruşmada şikayetçi olarak söz alan Sait Obut, "Fatih'te 180 meterkare dairem vardı. Yaklaşık 5 yıl kadar önce Bayrampaşa Caprice Gold projesinden devremülk sözleşmesi yaptık. Dairemi 120 bin lira karşılığında vererek ödeme yapmış oldum. Bana 7 ay bin TL civarında kira bedeli ödendi. Bunun dışında herhangi bir ödeme yapılmadı. Tapularımı aldım. Şikayetçiyim. Bizi mağdur etti. Davaya katılmak istiyorum" dedi. 
"AMELİYAT OLAMIYORUM"
Mağdurlardan İlmiye Apak ise şunları söyledi:

"2014'de dairemi sattım. Reklamlarda bu beyefendiyi gördüm. Ateş içine attım kendimi. Dairemin bedeli olan 189 bin 500 TL'yi yatırdım. 3 ay kira aldım. Çok mağdur oldum. Beynimde tümör oldu. Ameliyat olamıyorum. 77 yaşındayım. Saray odasından vazgeçtim. Paramı istiyorum" dedi. 
23 MİLYON DEĞER BİÇİLMİŞ
Mağdurlardan Yahya Kaan ise, "Bayrampaşa Caprice Gold projesinden 2011 yılında devremülk sözleşmesi yaptık. Firma olarak 11 adet daire ve bir adet fabrikamıza bedeli karşılığında 23 milyon değer biçilmişti. Sonrasında ben ortaklarımdan ayrılınca 600 bin TL karşılığı 6 adet 15 günlük devremülk benim hisseme düşmüştü. Bunun tapusunu aldım. Ancak herhangi bir ödeme yapılmadı. Şikayetçiyim" diye konuştu. Diğer mağdurlar da şikayetçi olduklarını söyledi. Mağdurların avukatları ise Akgündüz'ün tutuklanmasını istedi.
"SÖYLEYECEĞİM BİR ŞEY YOK"
Duruşmada söz verilen Fadıl Akgündüz, "Bu aşamada söyleyeceğim bir şey yok" dedi. Mahkeme, mağdur avukatlarının tutuklanma talebinin reddine karar verip diğer mağdurların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.
"KIRGIN DEĞİLİM, ÇOK BOZUĞUM"
Duruşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sait Obut, “Fatih’te 180 metre dairem vardı. Ona güvendim, yeğenimdir diye. Biraz sıkışmıştı. Dedim al verdim ona notere gittik güya her ay bana para yollayacaktı. 6-7 ay yolladı. Ondan sonra ne para ne selam ne kelam telefonumu bile açmıyor. Arıyorum açmıyor. Dayısıyım hakiki dayısıyım. Ablamın çocuğudur. Cezaevinden çıktıktan sonra bir sefer görüştük. Bana 'benim de borcum var' dedi. Ben paramı istedim. 'Böyle yapılır mı' dedim. 'Ben senin dayınım. Benim gelirimi aldın elimden.' Ben geçiniyorum bu parayla kiraya veriyorum. Duruşmada yeğenimden şikayetçi oldum" dedi. Bir basın mensubunun "Kırgın mısınız?" sorusuna "Çok bozuğum, valla kırgın değil çok bozuğum" diye yanıt verdi.

Yorum Yap

AK SEO |

Daha yeni Daha eski