Flaş Haber - Halk otobüsü tramvay Yoluna Girdi

Aksaray'da halk otobüsü tramvay hattına girdi!

Halk otobüsü tramvay Yoluna Girdi
Halk otobüsü tramvay Yoluna Girdi
Aksaray'da halk otobüsü tramvay hattına girerek katener telini kopardı. Kaza nedeniyle yapılamayan Bağcılar -Kabataş tramvay seferleri saat 10.40'da normale döndü.
Aksaray'da yoldan çıkan bir yolcu otobüsü, tramvay hattının enerji kablolarını kopardı. Kaza nedeniyle tramvay seferleri durdu.
Unkapanı'ndan Aksaray istikametine seyir halinde olan bir yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Sabah erken saatlerde meydana gelen olayda kontrolden çıkan otobüs önce ticari bir taksiye ardından da tramvay hattı üzerinde bulunan direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle direk devrildi ve tramvaya enerji sağlayan katener telleri koptu. Bağcılar-Yusufpaşa ve Beyazıt-Kabataş arasındaki tramvay seferleri durdu.

Metro İstanbul tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, "Sayın Yolcularımız; Aksaray viyadük bölgesinde hattımıza giren halk otobüsünün katener teline zarar vermesiyle, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'mızda seferler Bağcılar-Yusufpaşa ve Beyazıt-Kabataş arasında yapılmaktadır" denildi.

Aksaray'daki kaza nedeniyle yapılamayan Bağcılar -Kabataş tramvay seferleri saat 10.40'da normale döndü.

Yorum Yap

AK SEO |

Daha yeni Daha eski