Flaş Haber: Özel emeklilikte reform

Özel emeklilikte reform

Flaş Haber: Özel emeklilikte reform
Flaş Haber: Özel emeklilikte reform
Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi'nde açıklamalarda bulunan Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, "Şimdiye kadar kripto paralar ve block chain teknolojileri ile ilgili temkinli durduk. Ancak sermaye piyasalarında demokratik yapıyı geliştireceği için elimizden gelen yasal düzenlemeleri yaptık" dedi. Taşkesenlioğlu, BES fonlarının TEFAS'tan alınıp satılabileceğini kaydetti. Böylece bireysel emeklilik fonları sahipleri emeklilik şirketine bağlı kalmadan daha iyi getiri sağlayan fonlara geçiş yapabilecek.
SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Ali Fuat Taşkesenlioğlu, "Şimdiye kadar kripto paralar ve block chain teknolojileri ile ilgili temkinli durduk. Ancak sermaye piyasalarında demokratik yapıyı geliştireceği için elimizden gelen yasal düzenlemeleri yaptık" dedi.

Sermaye piyasalarının geliştirilmesi için çalışmalara başladıklarını belirten Taşkesenlioğlu, "BES fonları TEFAS'tan alınıp satılabilecek" diye konuştu.

Habertürk'ten Rahim Ak'ın aktardıklarına göre, böylece bireysel emeklilik fonları sahipleri emeklilik şirketine bağlı kalmadan daha iyi getiri sağlayan fonlara geçiş yapabilecek.

Yorum Yap

AK SEO |

Daha yeni Daha eski