Eşinin parmaklarını balta ile kesti

Cani adam, kendisini aldattığını iddia ettiği eski eşinin parmaklarını balta ile kesti

Aydın'ın İncirliova ilçesinde 35 yaşındaki şahıs, 3 gün önce boşandığı eski eşinin kendisini aldattığı iddiasıyla kasiyer olarak çalıştığı marketi baltayla bastı. Kendisini korumaya çalışan kadın, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken el parmakları koptu. Saldırgan ise olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

İncirliova'da Cumhuriyet Mahallesi Karakol Caddesi üzerinde bir markette saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, minibüs şoförlüğü yapan 2 çocuk babası İsmail D, 9 yıl evli kaldığı İlke D. ile anlaşamayarak bir yıl önce boşanma aşamasına geldi.

BALTAYI DEFALARCA SALLADI

Bir yıl süren dava sonucunda çift, 27 Ocak tarihinde boşandı. İsmail D'ye eşine verdiği rahatsızlıktan dolayı 15 gün uzaklaştırma kararı verildi. Boşandığı eşinin kendisini aldattığından şüphe eden İsmail D, İlke D'nin kasiyer olarak çalıştığı marketi bastı. Elinde balta bulunan İsmail D, çevredekilerin dehşet dola bakışları arasında eski eşine zarar vermek için baltayı defalarca salladı.

KORUNMAYA ÇALIŞIRKEN EL PARMAKLARI KOPTU

Bu sırada kendisini korumaya çalışan İlke D'nin el parmakları koptu ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı gören vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri saldırgan İsmail D'yi etkisiz hale getirerek, gözaltına aldı. Ağır yaralanan İlke D. ise sağlık ekipleri tarafından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlke D'nin kopan parmaklarının mazgal demirlerinden düştüğü ve polisin tüm aramalarına rağmen bulunamadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi

Yorum Yap

AK SEO |

Daha yeni Daha eski