Kar yağışı İstanbul'u felç etti!

Kar yağışı İstanbul'u felç etti! Araçlar ilerlemekte zorluk çekti



İstanbul'da Perşembe gününden bu yana yer yer etkili olan kar yağışı bugün akşam saatlerinde iyice şiddetlendi. Evlerine dönen vatandaşlar zor anlar yaşarken sürücüler ise ilerlemekte zorluk yaşadı.

Günlerdir yapılan uyarıların ardından İstanbul'da kar fırtınası etkili olmaya başladı. Akşam saatlerinde aniden bastıran kar yağışı nedeniyle ortalık beyaza büründü.


TOPLU TAŞIMADA YOĞUNLUK OLUŞTU


Cevizlibağ'da araçlarını yol kenarına bırakan vatandaşlar, toplu taşımaya yöneldi. Toplu taşımada da bir yoğunluk oluşurken, kar yağışının ilerleyen saatlerde etkisini artırması bekleniyor.

KÖPRÜ ÇIKIŞINDA SÜRÜCÜLERİN ZOR ANLARI


İstanbul'da akşam saatlerinde aniden bastıran karla birlikte, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında sürücüler zor anlar yaşadı. Sürücüler otomobillerini çıkarmak için yoğun uğraş verdi. O anlar görüntülere yansıdı.

ANADOLU YAKASI BEYAZA BÜRÜNDÜ


Anadolu Yakası'nın Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy, Ataşehir, Beykoz ve Maltepe ilçelerinde günün ilk saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı aralıklarla etkili oluyor. Kar yağışı nedeniyle araçlar zorlukla ilerliyor. Bazı araçlar da kar yağışı nedeniyle rampalarda ilerlemekte zorlandı. Ayrıca vatandaşların da yer yer tipi şeklinde görülen yağış nedeniyle zor anlar yaşadığı gözlendi.

ŞİLE'DE ARAÇLAR İLERLEMEKTE GÜÇLÜK ÇEKTİ

Çekmeköy ve Sancaktepe'de de tipi şeklinde görülen kar yağışı etkili oluyor. Şile otobanında seyreden araçlar yoğun yağıştan ötürü güçlükle ilerliyor.


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Kaynak: sondakika

Yorum Yap

AK SEO |

Daha yeni Daha eski