Cumhurbaşkanı Erdoğan: Spordaki başarılarımız tesadüfi değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Spordaki başarılarımız tesadüfi değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Geleneksel Sporlar Gençlik ve Spor Kulübü'nde düzenlenen "Sporun Yıldızları İftar Programı"na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Spordaki başarılarımız tesadüfi değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan


Buradaki konuşmasına katılımcıları selamlayarak başlayan Erdoğan, sporcularla bir araya gelmelerini sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Dünya Etnospor Konfederasyonu, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Katılımcıların ramazanını tebrik eden Erdoğan, "Bu mübarek günlerin sizlerle beraber ülkemiz, milletimiz, İslam coğrafyası ve tüm insanlık için hayırlara kapı aralamasını, rahmete, berekete, ülfete, merhamete vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü iftarı Türkiye'nin yüz akı sporcularıyla yapmaktan büyük bahtiyarlık duyduğunu belirterek, "Sizler, yarışmalarda elde ettiğiniz derecelerle sadece bireysel kariyerinizi zirveye taşımakla kalmadınız, aynı zamanda ülkemize eşsiz hizmetler yaptınız, insanımıza çok büyük sevinçler yaşattınız. Milletimizi uluslararası arenada başarıyla temsil ettiğiniz, İstiklal Marşı'mızı tüm dünyaya dinlettiğiniz, al bayrağımızı farklı spor organizasyonlarında gururla dalgalandırdığınız için her birinizi tek tek tebrik ediyorum." dedi.

ÜLKEMİZİN BAŞARI GRAFİĞİ SÜREKLİ YÜKSELİYOR"

Fiziki engellere ve toplumsal ön yargılara rağmen göz kamaştırıcı başarılara imza atan kadın ve paralimpik sporcuları kutlayan Erdoğan, "Rabbim başarılarınızı daim eylesin, ayağınıza taş değdirmesin diyorum. Her alanda dünyada üst sıralara tırmanan Türkiye'nin sporda da makus talihini yendiğini, hamdolsun fetret dönemini geride bıraktığını görüyoruz. Sadece geleneksel olarak zirveyi tuttuğumuz güreş, karate, halter gibi spor dallarında değil bokstan okçuluğa, jimnastikten voleybola, masa tenisinden yüzmeye uzanan çok geniş bir yelpazede ülkemizin başarı grafiği sürekli yükseliyor." ifadelerini kullandı .


Kaynak Star

1 Yorumlar

AK SEO |

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Spordaki başarılarımız tesadüfi değildir

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

AK SEO |

Daha yeni Daha eski