Alüminyum Kompozit Kaplama

Alüminyum Kompozit Kaplama Panel Giydirme Cephe Sistemi

Alüminyum kompozit panel giydirme cephe sistemi nasıl kurulur? Özellikleri nelerdir? Faydaları var mıdır? Gibi soruların cevabını merak ediyorsanız Mimarlık İnşaat Mühendislik sizin için en doğru adrestir. Zira Mimarlık İnşaat Mühendislik alüminyum kompozit kaplama alanında sektörün en iyi firmasıdır. Sorularımıza cevap vererek devam edelim.

Alüminyum Kompozit Panel Giydirme Cephe Sistemi Nasıl Kurulur?

İki yüzü alüminyum levha ile kaplı 4 mm kalınlığında istenilen ölçü ve şekilde, bitiş ve sağır cephelerde kullanılan kompoze levha uygulamasıdır. Birçok renk seçeneğinin yanı sıra granit ve ahşap desen seçenekleriyle mimari estetiğe tamamlayıcı bir unsur olarak cephe kaplamalarında kullanılmaktadır. Aynı zamanda çevre dostu olan kompozit levha, mukavim yapısı sayesinde diğer yapı malzemelerine oranla daha geniş açıklıklarda rahatça kullanılabiliyor.
Mimarlık İnşaat Mühendislik firması hizmetini sunduğu panel özellikleri aşağıda maddeler halinde sıralanmıştır.

Alüminyum Kompozit Kaplama Panel Özellikleri

Son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür
Diğer cephe kaplama malzemelerine oranla daha hafiftir.
Düzgün yüzeyli, darbelere ve kırılmaya karşı dayanıklıdır
İşlenmesi kolaydır
Bakım ve temizliği kolaydır
Geniş renk ve desen seçeneğine sahiptir
Titreşim emme özelliğine sahip ve korozyona karşı dayanıklıdır.

Faydaları Var Mıdır?

Kolay şekillenmesi, hafif ve dayanıklı olması, iklim şartlarından ve ultraviyoleden etkilenmemesi gibi avantajlarıyla kaliteli alüminyum kompozit levha markalarını kullanmaktayız.

Alüminyum Kompozit Kaplama Mimarlık İnşaat Mühendislik

İstanbul`un en büyük mühendislik ve inşaat firmalarından biri olan Mimarlık İnşaat Mühendislik, alüminyum kompozit kaplama sektöründe büyük projeler yapmaya devam ediyor.
Motivasyon kaynağımız;
Uzman ekip ile çalışan,
Modern ekipmanları ile donatılan,
Kurumsal markasını oluşturmuş,
Müşteri memnuniyeti yüksek, 
Gibi alanlarda yakaladığımız başarı ile faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ekibimizin uzman kişilerden oluşması, sürekli güncellediğimiz ekipmanlarımız ile müşterilerimizin bütçelerine de katkı sağlayacak şekilde maliyetleri minimize ediyoruz. Farklı gelir dağılımına sahip müşterilerimizin olması nedeniyle, fiyat politikalarımızda müşterilerimizin alacağı hizmete göre değişebiliyor.
Alüminyum kompozit panel giydirme cephe sistemi fiyatları ilden ile değişeceği gibi, İstanbul`un ilçelerinde de farklı olabiliyor.

Mimarlık İnşaat Mühendislik İletişim

Alüminyum kompozit kaplama yaptırmak istiyorsanız sizleri firmamıza davet ediyoruz. Uzman ekiplerimizle yüz yüze yapacağınız görüşmelerden sonra, herhangi bir soru işareti kalmadan size hizmet sunmak istiyoruz. Web sitemizdeki iletişim numaralarımızdan bizi arayabilirsiniz. Danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

İstanbul Boya İnşaat Hizmetleri
İstanbul İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri

------------------
Haber (Ak Haber) | Google SEO (akblog.net)

Yorum Yap

AK SEO |

Daha yeni Daha eski