Cam Cephe Sistemleri

Cam Cephe Sistemleri Nelerdir?

Cam cephe sistemleri, binalarda binanın dış yüzünün alüminyum malzeme kullanılarak ana ve ara taşıyıcı elemanların dayanıklı bir şekilde bir araya getirilmesi cam, kompozit levha veya alüminyum levha gibi yapı malzemeleri ile birleştirilmesidir.
Mimarlık İnşaat mühendislik olarak da İstanbul`un en iyi cam cephe sistemleri yapan firmasıyız. Sektörün lider firması olma yolunda emin adımlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gün geçtikçe daha büyük projelere imza atan firmamıza olan talep de yoğun olarak devam etmektedir. 

Kullanım Alanları

Cam cephe sistemleri kullanılan alanlar; iş merkezleri, ofis binaları, hastaneler, alışveriş merkezleri ve araştırma merkezleri gibi yapılardır. Genellikle büyük inşaat yapılarında kullanılan cam kaplama sistemlerini yapmak da Mimarlık İnşaat mühendislik gibi kendisini kanıtlamış firmalar yapabilir. Özellikle İstanbul`da çok yüksek binaların yapıldığı göz önünde bulundurulursa, projeyi tamamlamak için profesyonel bir ekibinizin olması gerekiyor. Yeterli ve modern ekipmanlarınız, yılların biriktirdiği tecrübe ile birleşince, Mimarlık İnşaat mühendislik rakiplerinin bir adım önüne geçti.
Neden cam cephe sistemleri yaptırmalıyız? sorusunun cevabını şöyle verebiliriz: En önemli tercih nedeni yalıtım ve enerji anlamında tasarruf sağlamasıdır. Estetik görünümün yanında hafif olması, yağmur, çevresel etmenler ve diğer faktörlerin zararlarından binayı korumasından dolayı tercih edilir. Cam kaplama klasik sistem olarak da ifade edilir. Bu sistem cam doğrama yöntemi kullanılarak uygulanır. Bina duvarındaki nemi giderir, küf ve mantar oluşumunu önler. Ortalama yüzde otuz enerji tasarrufu sağlar. Binadaki ısıtılmış ya da soğutulmuş havayı korur.

Cam Cephe Sistemleri Çeşitleri

Silikon Giydirme Cephe,
Kapaklı Giydirme Cephe,
Cam Panel Giydirme Cephe,
Spider Planer Cam Kaplama,
Skylight Cam Kaplama,
Beş çeşit cam cephe giydirme sistemleri bulunmaktadır. En çok tercih edilen ise silikon giydirme cephe sistemidir. Mimarlık İnşaat Mühendislik de silikon cephe giydirme alanında en büyük projeleri alan firmadır. İstanbul`un en büyük yapılarının ihalesini alan ve en kısa sürede sorunsuz bir şekilde teslim eden firmamız, birçok başarı ödülü almıştır.
Kısaca açıklayalım:

Silikon Giydirme Cephe 

Modern ve çağdaş görümünden dolayı en çok tercih edilen alüminyum cephe giydirme sistemidir. 

Kapaklı Giydirme Cephe 

Alüminyum, çelik ve camın bir araya gelmesiyle uygulanan dış cephe giydirme sistemidir. Ekonomik olduğu için en çok tercih edilen bu sistem sahip olduğu yatay ve dikey çizgiler ile estetik görünümü de ön plana çıkarır. 

Cam Panel Giydirme Cephe 

Genellikle yüksek binalarda tercih edilir. Cephe geçirimsizliğinde en yüksek performans panel sisteme aittir. 

Spider Planer Cam Kaplama

Saydamlığın ön plana çıktığı farklı dizayn edilmiş taşıyıcı sistemler kullanılarak çerçevesiz yapılan bir cam cephe kaplama tekniğidir. Uygulama alanları genellikle alışveriş merkezleri ve mağazalardır. Şeffaf bir görünüme sahip olduğu için estetik ve zengin bir görünüm sağlar.

Skylight Cam Kaplama

Yapılardaki doğal aydınlanma problemini çözen estetik bir sistemdir ve ışıklık yüzeyleri için tasarlanan hafif bir üründür. Sonuç olarak cam cephe kaplama çevre dostudur, binaya estetik görünüm ve tasarım katar. Yapılarda bakım ve onarım minimum seviyeye iner ve büyük ölçekte enerji tasarrufu sağlar.

Mimarlık İnşaat Mühendislik İletişim

Cam cephe sistemleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz. Firmamızı ziyaret ederek uzman ekibimden çalışmalarımızla ilgili bilgi alabilirsiniz.

İstanbul Boya İnşaat Hizmetleri
İstanbul İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri

------------------
Haber (Ak Haber) | Google SEO (akblog.net)

Yorum Yap

AK SEO |

Daha yeni Daha eski