Kıdem Tazminatı Hesaplama

Kıdem Tazminatı Hesaplama

Kıdem tazminatı ve diğer tüm işçilik hesaplamaları konusu ziyaretçiler tarafından bir milyonun üzerinde aranmış. Bu kadar yoğun aranmasının nedeni ise herhangi bir sebepten dolayı işten ayrılan işçilerin haklarını aramak ve alacaklarının eksizsiz ödenmesini sağlamaktır.

İstanbul Hukuk Bürosu olarak, işçilerin tazminatlarını eksiksiz almalarını sağlamak için hesaplama formunu oluşturduk. İşçilerin mağdur edilmemesi ve haklarını zamanında ve tam almaları için her türlü desteği veren İstanbul Hukuk Bürosu firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

İşçilik Alacakları

İşçi alacakları, 4857 Sayılı İş Kanunu`nda düzenlenmiştir. İşçilerin çalışmalarının karşılığında alacağı ücreti, tazminatı ifade eder.  Kıdem tazminatı ve ihbar tazminatı alacağınız varsa hiç vakit kaybetmeden bizimle irtibata geçiniz. İstanbul`un en iyi hukuk ekibine sahip olan firmamız, haklarınızı en iyi şekilde savunur ve işverenden tamamını alır.
Haklı olmanız durumunda hukuki sürecin tamamında size uzman ekibimizle destek verir, haklarınız konusunda gerekli hukuki desteği sağlarız. İstanbul  Hukuk Bürosu, kuruluş amacına uygun olarak bütün bireylerin haklarını korur, kanun yolunda destek veririz. İşçilik alacakları ile ilgili her türlü talebinizi bize iletebilirsiniz. Biz de büro olarak sizi en iyi şekilde savunur, mağdur olmamanız için alanında en iyi hukukçularımızla size destek veririz. Kıdem tazminatı ve diğer tüm işçilik hesaplamaları ile ilgili sayfamızdaki formu doldurabilirsiniz.

Ücret Alacağı

Çalışanların, çalışma süreleri boyunca hak kazandığı ücret(maaş) ve bunun varsa eklerinin alacaklarının toplamını ifade eder. İşçilerin hak kazandıkları ücret alacakları nelerdir? sorusuna şu cevabı verebiliriz: tazminat alacağı, ihbar alacağı, fazla mesai ücreti vb. haklarının tamamıdır.
İşte İstanbul hukuk bürosu da yukarda saydığımız haklarınızdan herhangi biri verilmediği taktirde, hukuk ordusuyla sizi savunur, bütün haklarınızı alır. İşveren tarafından uğradığınız hak kayıpları varsa çekinmeden bize gelebilirsiniz.
Haklıysanız, korkmanıza çekinmenize gerek yoktur. Bütün alacaklarınızı mahkeme önünde alırız. Bize güvenin, gerisini bize bırakın.
İşçilik alacakları Ücret alacağı, Kıdem Tazminatı, İhbar Tazminatı, Fazla Mesai, Yıllık izin alacağı, hafta sonu ve resmi tatil çalışma alacağı vs gibi birçok kalemden oluşmakta olduğundan hakkınız olan ve dava sonucu elde edeceğiniz tutarın doğru ve detaylı şekilde uzman bir hukukçu tarafından tümüyle hesaplanması gerekmektedir.
Aynı şekilde işten ayrılma nedeniniz, işe iade davası açma hakkınız olup olmadığı, işe iade davası açtığınızda ayrıca alabileceğiniz 8 brüt ücrete kadar tazminat haklarınız, sendikal tazminat haklarınız vs olup olmadığını öğrenebilmeniz için hukuki destek gereklidir. Formda not kısmına da belirtmek istediğiniz hususları yazabilirsiniz.
Bu nedenle işçilik alacaklarınızın hesaplanması, haklarınız ve tutarları hakkında en doğru şekilde bilgilendirme yapılabilmesi için sitemizdeki formun eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması önemlidir. 

Kıdem Tazminatı ve Diğer Tüm İşçilik Hesaplamaları İletişim

İstanbul Hukuk Bürosu ile, yukarda herhangi bir hak kaybınız olması durumunda iletişime geçmeniz yeterlidir. Her türlü hakkınızı alırız. Hiç şüpheniz olmasın. Kanunda yazılı ne kadar hakkınız varsa mahkeme önünde alırız.
İstanbul Hukuk Firması
İstanbul Hukuk Firması
Hukuk | Hukuk | Hukuk | Hukuk | Hukuk | Hukuk | Hukuk | Arabuluculuk |

1 Yorumlar

AK SEO |

  1. Ücret Alacağı
    Çalışanların, çalışma süreleri boyunca hak kazandığı ücret(maaş) ve bunun varsa eklerinin alacaklarının toplamını ifade eder. İşçilerin hak kazandıkları ücret alacakları nelerdir? sorusuna şu cevabı verebiliriz: tazminat alacağı, ihbar alacağı, fazla mesai ücreti vb. haklarının tamamıdır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

AK SEO |

Daha yeni Daha eski