Evde İnternet Paketleri İletişim

 Evde İnternet Paketleri Telkotürk

Evde internet adresi Telkotürk ile tanışmaya hazır mısınız? İtanbul`da başlayan ve kısa sürede ülke çapında alt yapısını tamamlayan Telkotürk ile hızlı, limitsiz ve ucuz evde internet imkanlarından yararlanmak için bizimle iletişime geçiniz.

Evde İnternet Paketleri Telkotürk
 Evde İnternet Paketleri Telkotürk

Evde İnternet Ucuz Paketler

Evde internet kullanıcı iseniz bilmeniz gereken birkaç tane ipucu vardır. Daha verimli ve hızlı internet kullanmak için bu ipuçlarını bilmekte fayda vardır. Telkotürk sizin için bütün detayları araştırdı. Zira sadece kurulum yapmak yetmiyor.  Hem ucuz olmasını hem de hızlı olmasını istiyoruz. O halde evde internet ucuz paketlerden yararlanmak istiyorsanız bir telefon uzağınızda olan Telkotürk ile iletişime geçiniz.

Evde İnternet Ucuz Paketler - Telkotürk

Genişbant İnternet

İnternetinizin hızlı olmasını istiyorsanız genişbant internet altyapısını kullanmalısınız. Telkotürk genişbant internet altyapısına uygun olarak tasarlanmıştır. Ev İnterneti hizmeti Genişbant İnternet Teknolojisi ile sunulur; basit anlamda verilerin 1000Mbps (1Gbps)’ ye kadar desteklenen karasal bir fiber altyapı üzerinden yüksek hızlı bir internet bağlantısı erişiminin sunulmasıdır. Peki geniş bant nedir?  Federal İletişim Kurulu, İngilizce resmi ismiyle Federal Communications Commission (FCC)’ ye göre, geniş bant en az 20 Mbps indirme ve 3 Mbps yükleme hızına sahip bir internet bağlantısı anlamına gelmektedir. Geniş bant, fiber optik, kablosuz, kablo, DSL ve uydu dahil olmak üzere çok çeşitli teknolojiler aracılığıyla yüksek hızlı internet erişimi sağlar ve Telkotürk ev interneti hizmeti bu anlamda bulunduğunuz bölgedeki altyapı özelliğine göre farklı teknolojiler ile sunulur.

İşte bu özellikleri  kullanmak ve internet evde internet paketleri avantajlarından yararlanmak için tam da yerindesiniz.

Evde İnternet Altyapısı

Birçok internet sağlayıcı firma vardır. Peki neden Telkotürk`ü tercih etmelisiniz? İşte işin bütün esprisi burada yatmaktadır. Telkotürk, müşterilerinin ihtiyaçlarını derinlemesine analiz ettikten sonra evde internet hizmetleri verme kararı almıştır. Ve birinci maddeye de en ideal internet altyapısı kurulumunu koymuştur. Kısa sürede ülke çapında alt yapı çalışmalarını tamamlamasının nedeni de budur. Evde internet altyapısı modem ve fiber kablolar ile en hızlı şekilde sağlanır.

Evde İnternet Altyapısı - Telkotürk
Evde İnternet Altyapısı - Telkotürk

Evde İnternet Fiyatları

Telkotürk evde internet fiyatları diğer firmalara göre çok uygun paketlerden oluşmaktadır. Kurulumu dahil olmak üzere taahütsüz internet imkanı da sunan Telkotürk müşterileri bu uygulamalardan oldukça memnun kalmaktadır. Aşağıda evde internet kampanyaları yer almaktadır.

Evde İnternet Fiyatları - Telkotürk
Evde İnternet Fiyatları - Telkotürk

Free 20

Hız: 20 Mbps’ye kadar

Kampanyalı Aylık Ücret: 150₺

Free 35

Hız: 35 Mbps’ye kadar

Kampanyalı Aylık Ücret: 170₺

Free 100

Hız: 100 Mbps’ye kadar

Kampanyalı Aylık Ücret: 190₺

Turbo 200

Hız: 200 Mbps’ye kadar

Turbo 500

Hız: 500 Mbps’ye kadar

Kampanyalı Aylık Ücret: 290₺ ampanyalı Aylık Ücret: 260₺

Turbo 1000

Hız: 1000 Mbps’ye kadar

Kampanyalı Aylık Ücret: 390₺

Müşteri talepleri doğrultusunda Free paket veya Turbo paket seçenekleri sunan Telkotürk, alternatif birçok hizmet sunmaktadır.

Evde İnternet Kolay Abonelik

Evde İnternet Kolay Abonelik - Telkotürk
Evde İnternet Kolay Abonelik - Telkotürk
Telkotürk abonelik şartnamesi müşteri taleplerine göre şekillenmektedir. Eğer evde internet altyapısı mevcut ise fiyat politikası ona göre belirlenir. Kurulum ücretleri de oldukça uygundur. Fiber optik kablo tavsiye eden firma, müşterilerinin geniş bant aralığında daha hızlı internet kullanmasını sağlamaktadır. Evde internet hızını yavaşlatan bütün faktörleri de müşterileriyle paylaşan ve bu faktörleri ortadan kaldıran bir kurulum yapan Telkotürk, uzun vadeli hızlı ve limitsiz internet olanağını sağlamaktadır.

Evde İnternet Limitsiz

100 Mgps internet paketleri sunan Telkotürk, evde internet altyapısının olanak verdiği ölçüde müşterinin internet kullanmasını sağlar. İnternet paketleri sınırsız ve limitsiz olan Telkotürk, kotasız evde internet sağlayan Gsm operatörlerinin başında gelmektedir. Ayrıca rakip firmalaqrın aynı paketi çok daha pahalıya sunduğu bir ortamda 149,90 tl ile aynı hizmeti sunmaktadır. Müşterilerinin istediği zaman aboneliğini sonlandırabileceği ve herhangi bir cayma bedelini ödemediğini de eklemek istiyoruz.

Evde İnternet Limitsiz - Telkotürk
Evde İnternet Limitsiz - Telkotürk

Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Herhangi bir arıza durumunda en kısa sürede kullanıcılara dönüş yapmak oldukça önemlidir. Evde internet kullanıcılarının en çok önem verdiği konuların başında müşteri hizmetleri gelmektedir. Sadece arıza durumunda değil, internet hızında düşme olduğunda ya da teknik bir konu varsa anında dönüş yapan Telkotürk müşteri hizmetleri, kullanıcıların büyük beğenisini kazanmıştır. Ülke çapında kurduğu alt yapı ile müşterilerine hizmet sunan Telkotürk, ülkenin her ilindeki şubeleriyle 7/24 müşterilerine hizmet sunmaktadır. İstanbul başta olmak üzere ülkenin en ücra köşelerinde bile müşteri hizmetleri temsilcilikleri ile kesintisiz hizmet sunan Telkotürk`e abone olmayı unutmayınız.

Evde İnternet Müşteri Hizmetleri - Telkotürk
Evde İnternet Müşteri Hizmetleri - Telkotürk

Evde İnternet Sınırsız

Aldığınız paketler kotalı mı? hiç fark etmez. Evde internet sınırsız olsun isterseniz Telkotürk ile iletişime geçerek abonelik işlemlerinizi hemen yaptırabilirsiniz. İnternetin kotasının bitmesi veya yavaşlaması en can sıkan konuların başında gelmektedir. Sınırsız, limitsiz evde internet kyfini doyasıya çıkarmak istiyorsanız bir telefon uzağınızda olan Telkotürk ile iletişime geçiniz.

Evde İnternet Sınırsız - Telkotürk
Evde İnternet Sınırsız - Telkotürk

Evde İnternet Telkotürk

Evde internet Telkotürk ile bir başka güzel. Hızlı,  Limitsiz, Özgür. Herkes için internet burada! Ekspres başvuru ile hemen başvur, hızlı aboneliğin keyfini çıkar! Bunu için yapmanız gereken btek şey size bir telefon uzakta olan Telkotürk ile iletişime geçmenizdir.

Evde İnternet Telkotürk
Evde İnternet Telkotürk

Evde İnternet Telkotürk İletişim

Evde internet paketleri  için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kampanyalardan yararlanmak için konunun uzmanlarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No:154/15 Ümraniye/İSTANBUL

Telefon: 0850 330 30 33

Evde İnternet
------------------
Haber (Ak Haber) | Google SEO (akblog.net)

1 Yorumlar

AK SEO |

  1. Evde internet kullanıcı iseniz bilmeniz gereken birkaç tane ipucu vardır. Daha verimli ve hızlı internet kullanmak için bu ipuçlarını bilmekte fayda vardır. Telkotürk sizin için bütün detayları araştırdı. Zira sadece kurulum yapmak yetmiyor. Hem ucuz olmasını hem de hızlı olmasını istiyoruz. O halde evde internet ucuz paketlerden yararlanmak istiyorsanız bir telefon uzağınızda olan Telkotürk ile iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

AK SEO |

Daha yeni Daha eski