Pasta Cila - Shop Deri Klinik

Pasta Cila - Shop Deri Klinik

Pasta Cila Nedir?

Araç yüzeylerinde oluşan fırça hasarları, bez çizikleri, kuş izleri, sinek ve böcek hasarları, küçük lekeler ve diğer çiziklerin giderilmesi boyanın parlatılarak korunması için yapılan uygulamalara pasta cila uygulaması denir. Pasta cila uygulamasına başlamadan önce aracın hiçbir leke, toz ve kir kalamayacak şekilde temizlenmesi gerekir. 

Shop Deri Klinik uzman ekiplerimiz de pasta cila işlemine başlamadan önce ön hazırlıkları yapar ve aracı hazır hale getirir. Pasta cila işlemi titizlikle yapılması gereken bir uygulamadır. Aksi takdirde aracınız hasar görebilir. Mutlaka işlemi yapacak uzmanlardan destek almanız gerekmektedir. Tek başınıza yapabileceğiniz bir işlem değildir.

Uzun yıllardır pasta cila işlemlerini uzman bir ekip ile yapan Shop Deri Klinik ekibi, sektörün önde gelen firmalarından bir tanesidir. Müşterilerinin aldığı hizmetten son derece memnun olduğu bilinmektedir. Shop Deri Klinik firması da hizmet verdiği müşterilerinin hassasiyetlerine çok dikkat eder.

Shop Deri Klinik Faaliyet Merkezleri

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde hizmet veren firma, uluslararası alanda faaliyetlerini büyüterek devam etmektedir.  Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine ürün ihracı sağlayan Shop Deri Klinik firması bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla yol almaktadır. Siz de profesyonel hizmet almak istiyorsanız Shop Deri Klinik ile iletime geçiniz.

Pasta Cila Fiyatları Ne Kadar?

Shop Deri klinik web sitesindeki ürünleri incelemenizi öneririz. Ürünlere ait bütün bilgiler detaylı bir şekilde web sitesinde bulunmaktadır. Pasta cila fiyatları, stok adetleri, ürün bilgileri vb. her türlü detayı bulabilirsiniz. Firma müşteri talepleri doğrultusunda fiyatlarda kolaylık sağlamaktadır.

Pasta Cila Çeşitleri

1.  DA-01 Orbital 950

Dkchemie DA-01 Orbital polisaj makineleri için geliştirilmiş extra aşındırıcı ve agresif derin çizik giderici bir pastadır.
Silikon ve dolgu içermez.
Uzun süre kurumadan çalışmanıza imkan tanır.
Nerdeyse hiç toz oluşturmaz.
Yüksek parlaklık verir.
Yoğun ve derin çizikleri, düşük hızlarda ve yüzeyi ısıtmanıza gerek bırakmadan, minimum keçe çiziği ile gidermenize yardımcı olur. Dkchemie DA-01 Orbital, rotary sistemlerle kullanılmak için üretilmemiştir. Rotary makinelerle kullanılmasını tavsiye etmeyiz.

Yüzey düzeltme ve mükemmelleştirme işlemleri için 8 farklı pastamız bulunmaktadır:
  1. * 101 Extra Heavy Cut Compound,
  2. * 202 Heavy Cut Compound,
  3. * 303 Medium Cut Compound,
  4. * 404 Ultra Fine Finish,
  5. * DA-01 Orbital,
  6. * M-1, Super Heavy Cut,
  7. * M-2, Heavy Cut,
  8. * M-3, Medium to Fine Cut.

2. 202 Heavy Cut Compound 950

dkchemie 202 Heavy Cut Compound tüm boya tipleri için uygundur.
Silikon ve dolgu içermez,
Uzun süre kurumadan çalışmanıza imkan sağlar,
Nerdeyse hiç toz oluşturmaz,
Yüksek parlaklık verir 
Hare-hologram bırakmadan ağır ve orta çizikli yüzeyleri düzeltmenize olanak sağlar.
Yüzey düzeltme ve mükemmelleştirme işlemleri için 8 farklı pastamız bulunmaktadır:

* 101 Extra Heavy Cut Compound,

* 202 Heavy Cut Compound,

* 303 Medium Cut Compound,

* 404 Ultra Fine Finish,

* DA-01 Orbital,

* M-1, Super Heavy Cut,

* M-2, Heavy Cut,

* M-3, Medium to Fine Cut

3.  101 Extra Heavy Cut Compound 950

Dkchemie 101 Extra Heavy Cut Compound tüm boya tipleri için uygundur. Özellikle sert boya yüzeylerindeki derin çiziklerin giderilmesi için geliştirilmiştir.

Silikon ve dolgu içermez,

Uzun süre kurumadan çalışmanıza imkan sağlar,

Nerdeyse hiç toz oluşturmaz,

Yüksek parlaklık verir 

Arkasında minimum hasar bırakarak ağır ve orta çizikli yüzeyleri düzeltmenize olanak sağlar.

Yüzey düzeltme ve mükemmelleştirme işlemleri için 8 farklı pastamız bulunmaktadır:

* 101 Extra Heavy Cut Compound,

* 202 Heavy Cut Compound,

* 303 Medium Cut Compound,

* 404 Ultra Fine Finish,

* DA-01 Orbital,

* M-1, Super Heavy Cut,

* M-2, Heavy Cut,

* M-3, Medium to Fine Cut

Shop Deri Klinik

Deri restorasyonu denince akla gelen ilk firmalardan biri olarak düzenli temizlik ve bakım uygulamaları yapılabilmesi için ürünler sunar. Ürünler kullanıcılar ve profesyoneller tarafından kullanılır. Firma pandemi koşullarını başarıyla atlatmış ve 2021 senesinde yurt dışı iş ortakları ile başarılı anlaşmalara imza atmıştır. Aracınız için en doğru ürünü bulmak istiyorsanız Shop Deri Klinik internet sitesini hemen ziyaret edebilirsiniz.
PH dengeli seramik koruyuculu oto şampuan önerisi denildiğinde akla ilk gelen Shop Deri Klinik firması gelir. Shop Deri Klinik firmasının internet sitesini ziyaret ederek, ihtiyacınız olan ürünü en hızlı şekilde bulabilir ve online olarak sipariş edebilirsiniz.

Shop Deri Klinik Firmasını Tanıyalım

Oto şampuanı için en doğru adres olan Shop Deri Klinik yalnızca ürün satışı değil, aynı zamanda müşterilerine ürünler hakkında bilgilendirme ve teknik destek de sunar. PH dengeli seramik koruyuculu oto şampuan önerisi için yurt içinde ve yurt dışında müşteri odaklı çözümler sunar.
Firma kendi ürünlerini formüle ettikten sonra daha çok gelişim imkanı bularak sektörde özgürleşmiştir. Ar-Ge ekibi alanında uzman olan çalışanlardan oluşur. Müşteriler ve firmalar ile görüşme sağlandığında ilk olarak nasıl bir ürüne ihtiyaçları olduğu görüşüldükten sonra tam aradıkları gibi bir ürün elde etmeleri sağlanır.

Teknik destek ve eğitimler ile kendisini sürekli yenileyen bir firmadır. PH dengeli seramik koruyuculu oto şampuan önerisi arıyorsanız Deri Klinik ile işin uzmanlarından bilgi alabilir ve her zaman kullanacağınız bir ürün satın almış olursunuz.
Ar-Ge ekibinin başarısı ve uzun senelerin deneyimi ile piyasanın beklentilerini karşılayacak bir ürün ortaya çıkmıştır. Ürünler daha fazla korumayı nasıl sağlar ve uygun fiyata kaliteli ürüne nasıl ulaşılır konusunda çalışmalar yaparak müşteri odaklı planlamalar gerçekleştirir. Online internet sitesinden her ürüne kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Konunun tamamını okumak için aşağıdaki linke tıklayınız.



------------------
Haber (Ak Haber) | Google SEO (akblog.net)

Yorum Yap

AK SEO |

Daha yeni Daha eski