Reklam Üst

Sapkın Koca Karısının Mahrem Görüntülerini Sattı

Eşinin mahrem görüntülerini internet üzerinden satan kocadan şok savunma!

Dört yıllık kocası yorulduğunu ve dinlenmek istediğini söyleyerek işini bıraktı. Bir süre sonra, hala işsiz olmasına rağmen para kazanmaya başladı. Kocasının parayı nereden bulduğu, telefonundan çıkan skandal mesajlarla ortaya döküldü.

Malezyalı bir kadın, işsiz kalan kocasının bir anda gelir elde ettiği gelir üzerine parayı nereden bulduğuna dair kuşkulanmaya başladı. Bir süre sonra, eşinin cep telefonunda bulduğu gizli mesajlar kirli sırrı gün yüzüne çıkardı...

ÖNCE YORULDUĞUNU SÖYLEYİP İŞİ BIRAKTI


Yerel bir haber sitesinin bildirdiği üzere, çift dört yıldır evliydi ve bir yaşında olan bir çocukları da bulunuyordu. Genç kadının kocası, üç ay önce yorulduğunu biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyerek işinden ayrılmıştı. Kadın, halihazırda birikimleri olduğu ve kendisi de çalıştığı için eşinin bu kararına hiç itiraz etmedi.

İlk başta her şey yolundaydı. Ancak yaklaşık bir ay önce kocası hala işsiz olduğu halde para kazanmaya başladı. Kadın, eşine parayı nereden bulduğunu sorduğunda ise, kocası çeşitli işlerde çalıştığını söyleyerek eşinin merakını gidermeye çalıştı. Kirli sırdan habersiz kadın ise başlangıçta daha fazla soru sormamaya karar verdi. Ta ki, tesadüfen kocasının cep telefonunda birçok kişiyle arasında geçen gizli mesajları görene kadar...

MESAJLARI GÖRÜNCE YIKILDI


Bulduğu yazışmalara göre, kocası, eşinin mahrem fotoğraflarını ve videolarını para karşılığında başkalarına gönderiyordu. Zavallı kadın, keşfettiği korkunç sır karşısında yıkıldı. Öfkeyle kocasıyla yüzleşmeye karar verdi, ona her şeyi bildiğini söylediğinde, aldığı cevap ise inanılır gibi değildi. 

ŞOK SAVUNMA


Kocası ona, telefonuna baktığı için sinirle karşılık vererek, "Telefonuma nasıl bakarsın?" demişti. Ayrıca 'fotoğraflardan iyi para kazanabileceğini düşündüğü için sattığını' da hiç çekinmeden eklemişti. Olay, zavallı kadını şoke etti. Yaşadıklarından sonra boşanmayı düşündüğünü, fakat henüz bir yaşında olan çocuğunu düşündüğünde ne yapacağımı bilemediğini anlattı. 

Skandal, yerel medyada yayınlandıktan sonra, sosyal medya kullanıcıları da yaşananlarla ilgili düşüncelerini paylaştı. Birçok kullanıcı, genç kadına polise haber vermesini ve kocasından hızla boşanmasını tavsiye etti. Diğerleri ise, onu kendisini ve çocuğunu korumak için güçlü ve cesur olması gerektiğini yazdı.



Haber: Milliyet

1 Yorumlar

AK SEO |

  1. Malezyalı bir kadın, işsiz kalan kocasının bir anda gelir elde ettiği gelir üzerine parayı nereden bulduğuna dair kuşkulanmaya başladı. Bir süre sonra, eşinin cep telefonunda bulduğu gizli mesajlar kirli sırrı gün yüzüne çıkardı...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

AK SEO |

Daha yeni Daha eski

Konu Üst Reklam

Konu Alt Reklam