‘Kriptoda güvenin geri gelmesi için iki gelişme şart’

Ava Labs Kurucusu ve CEO’su Emin Gün Sirer, kripto para piyasalarında güvenin geri gelmesini iki koşula bağlarken, 2 yıl içinde piyasanın 10 trilyon doları aşmasını beklediğini söyledi.

Blockchain ve kripto para dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Ava Labs Kurucusu ve CEO’su Emin Gün Sirer, herkesin aklındaki sorunun ‘Kriptoda güvenin nasıl geri geleceği’ olduğunu söyledi. Bloomberg HT televizyonunda Sefer Yüksel’in hazırlayıp sunduğu Kripto Para programına konuk olan Sirer, bu güvenin gelmesi için iki gelişme olması gerektiğinin altını çizerek, bunlardan ilkinin ise regülasyonlar olduğunu vurguladı.
‘Kriptoda güvenin geri gelmesi için iki gelişme şart’
‘Kriptoda güvenin geri gelmesi için iki gelişme şart’
Sirer, “Regülasyonların değişmesi lazım. ABD’deki herkes bunun bilincinde. Yeni gelecek regülasyonların da Borsaları yurtdışına, merdiven altlarına itmek yerine ABD bünyesinde bulundurmak, var olan regülatif sistemin içerisine almak en önemli unsurlardan bir tanesi. İkinci olarak da kullanıcı kitlesinin kriptonun getirdiği ve kriptonun sağladığı en önemli özellik olan FTX gibi bir merkeze paramızı emanet etmek yerine tamamen onchain olarak kriptoyu direkt kullandığımız zaman çok daha iyi sonuçlar alacağız” diye konuştu.
kaynak: blomberg ht

------------------
Haber (Ak Haber) | Google SEO (akblog.net)

Yorum Yap

AK SEO |

Daha yeni Daha eski