Pasta Cila Shop Deri Klinik

Pasta Cila

Otomobillerin motor bakımı ve iç bakımı kadar dış görünümü de son derece önemlidir. Her ne kadar temiz tutulsa da araçlar dışarıdan sürekli olarak kirleticilere maruz kalırlar. Güneş ışınları, diğer araçların egzoz gazları, mevsimsel etkiler, reçineler, asit yağmurları ve daha sayamadığımız pek çok etmen araçların renk bütünlüğünü bozabilir.
Pasta Cila - Shop Deri Klinik
Pasta Cila - Shop Deri Klinik

Üstüne üstlük bir de zaman içerisinde araçta çizikler ve lekelerde oluşmaktadır. Bu sebeple profesyonel bir pasta cila uygulaması ile bu konuda ortaya çıkan sorunlardan kurtulmak gerekebilir

Pasta Cila Nedir?

Hiç şüphesiz pasta ve cila 2 farklı uygulama, işlemdir. Pasta uygulamasında boya yüzeyi farklı aşındırma işlemlerinden geçerek çiziksiz ve parlak bir görünüme kavuşur . Sinmiş kirler, çizikler, soluklaşan bölgeler bu sayede ortadan kaldırılır. Yapılan her pasta uygulaması ile vernik katı bir miktar incelecektir. İkinci uygulama basamağı olan cila ise boyanın oluşan parlaklığını koruma, daha derin ve ıslak bir görünüm kazanmasını sağlar. Cila ve boya koruma uygulamaları ile aracınızın boyalı yüzeylerinde; su iticilik, geç kirlenme ve kolay temizlenme gibi etkileri ile koruma oluştur.
Pasta Cila Nedir? - Shop Deri Klinik
Pasta Cila Nedir? - Shop Deri Klinik
Shop Deri Klinik Olarak aşağıdaki pasta seçeneklerinin kullanılmasını öneriyoruz.

SCT 1 Super Heavy Cut; Bu pasta çoğunlukla aşırı sert vernikli araçlardaki yoğun çizikler için uygulanan bir pastadır.

SCT 2 Heavy Cut; Bu ürün ise sert vernikli araçlardaki yoğun çizikler için kullanılmaktadır.

SCT 3 Medium-Final; Yumuşak boyalarda tercih edilen SCT3 keçe ile derin çizikleri alınması için önerilir. Aynı zamanda SCT3, sert boyalarda kullanılacak pede göre ara kat veya hare olarak boya mükemmelleştirme işlemine destek amacıyla da tercih edilebilir. 

SCT4 Ultra Fine Finish: Özellikle hassas boya tiplerinde orbital veya rotary sistemlerde hare, final uygulamaları için geliştirilmiş son derece başarılı ve ayrıcalıklı bir ürün seçeneği olarak dikkatleri üzerinde toplamaktadır.

Bunun dışında Shop Deri Klinik adresinde başka bir pasta setimiz daha bulunmaktadır. Bu ürünlerin özelliklerini de şu şekilde açıklayabiliriz:

 101 Extra Heavy Cut: Aşırı sert verniğe sahip araçlardaki derinleşmiş ve yoğun olarak ortaya çıkmış çizikler için kullanılır.

202 Heavy Cut: Çoğunlukla sert vernikli arabalardaki yoğun çizikler için kullanılmaktadır.

303 Medium Cut: Bu ürün sert boyaya sahip araçlarda kullanılan pede göre ara kat veya hare olarak boya mükemmelleştirme işlemine destek sağlar. Aynı zamanda 303 yumuşak boyalarda keçe ile derin çizikleri içinde kullanılmaktadır.

SCT 4 Ultra Fine Finish: Bu ürünümüz ise hassas boya tiplerinde orbital veya rotary sistemlerde hare, final uygulamaları için tasarlanmış bir ürün olarak dikkatleri üzerinde toplamaktadır.

Pasta Cila Ne İşe Yarar?

Araç boyasındaki RDS, örümcek ağı, hare, vb boya kusurların giderilmesine yardımcı olur, boyalı yüzeyin derin ve ıslak parlaklığa kavuşmasını sağlar, boya yüzeyinde su iticilik sağlar, yüzeyin geç kirlenmesine ve kolay temizlenmesine yardımcı olur. Cila uygulaması aracın kullanım şartlarına, bulunduğu iklim ve çevre koşullarına göre 6 ay veya senede 1 tekrarlanmalıdır.
Pasta Cila Ne İşe Yarar? - Shop Deri Klinik
Pasta Cila Ne İşe Yarar? - Shop Deri Klinik

Pasta Cila İletişim

Shop Deri Klinik pasta cila ürünün almak istiyorsanız iletişim numaralarından ulaşabilirsiniz.

Tel:
0541 355 6018

0212 863 3343

Adres:

Adnan Kahveci Mahallesi,

Büyükdere Caddesi, No:25/2

Emir Life İç Kapı No 23

Beylikdüzü, İstanbul

info@deriklinik.com

------------------
Haber (Ak Haber) | Google SEO (akblog.net)

1 Yorumlar

AK SEO |

  1. Araç boyasındaki RDS, örümcek ağı, hare, vb boya kusurların giderilmesine yardımcı olur, boyalı yüzeyin derin ve ıslak parlaklığa kavuşmasını sağlar, boya yüzeyinde su iticilik sağlar, yüzeyin geç kirlenmesine ve kolay temizlenmesine yardımcı olur. Cila uygulaması aracın kullanım şartlarına, bulunduğu iklim ve çevre koşullarına göre 6 ay veya senede 1 tekrarlanmalıdır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

AK SEO |

Daha yeni Daha eski