Reklam Üst

Bahçeli Yüzüğünün SIRRI

Bahçeli'nin 'yüzük' paylaşımının perde arkası
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çok konuşulan 'yüzük' paylaşımının perde arkasını CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova aktardı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün TBMM'de grup toplantısında kürsüde konuşurken çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabı Instagram'da paylaştı. Bahçeli, yüzük paylaşımını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ne gerçekleştirdiği ziyaretten yaklaşık 3 saat önce yaptı. 
Turkuaz renkli bir taşın yer aldığı yüzükte, 'Allah bana yeter' yazılı ifadenin yer aldığı görüldü. 'Allah bana yeter' ifadesi, Kur'an-ı Kerim'de Tevbe Suresi'nin 129'uncu ayetinde geçiyor.

PAYLAŞIMIN PERDE ARKASI

Haber Oku - Son dakika haberleri
Bahçeli'nin yüzük paylaşımının perde arkasını CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.

Dicle Canova'nın açıklamaları şöyle: Devlet Bahçeli yürüyüş yapar çok konuşulur, klasik arabaya biner mesaj mı verdi diye konuşulur. Bu yüzük meselesi de çok konuşulur. Özel ile Erdoğan görüşmesi, Ayşe Ateş görüşmesi üzerine gelmesiyle mesaj mı verdi diye konuşuldu.

Haber: Milliyet

1 Yorumlar

AK SEO |

  1. Turkuaz renkli bir taşın yer aldığı yüzükte, 'Allah bana yeter' yazılı ifadenin yer aldığı görüldü. 'Allah bana yeter' ifadesi, Kur'an-ı Kerim'de Tevbe Suresi'nin 129'uncu ayetinde geçiyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

AK SEO |

Daha yeni Daha eski

Konu Üst Reklam

Konu Alt Reklam